Kies voor wax coating voor meer bescherming

Als u uw wagen nog wat meer glans wilt geven, dan kunt u nu gaan voor de wax coating in Westerlo van Franky’s Car Detailing. Daarnaast heeft u ook nog de optie om te kiezen voor keramische coating en gewone coating, afhankelijk van uw wensen. 

Professionele kwaliteitsmerken

Deze diverse opties hebben elk hun eigen voor- en nadelen, die wij u graag tot in het kleinste detail toelichten. Bij sommige wagen is het ene meer aan te bevelen dan het andere. U kan bij ons bovendien eveneens terecht voor uw interieur- en dieptereiniging.

Wij zijn niet merkgebonden, maar we werken, wel met professionele kwaliteitsmerken, zoals Carpro, Chemical Guys, Dodo Juice, Gyeon, Kenotek, Monello, Meguiar’s en Poorboys. Enkel het beste is goed genoeg voor onze klanten. Alles wordt uitgevoerd in ons eigen atelier.

Uw vragen zijn welkom

Als er nog bepaalde vragen zijn die u zou hebben over het polieren van uw wagen door Franky’s Car Detailing in Westerlo, neem dan gerust even contact met uw deskundige car detailer op. Wij antwoorden u graag en geven u het nodige advies.

Vrijblijvende offerte

ALS U GRAAG WILT WETEN HOEVEEL DE REINIGING VAN UW WAGEN
ONGEVEER ZAL KOSTEN, AARZEL DAN VOORAL NIET OM SNEL EEN GRATIS
OFFERTE AAN TE VRAGEN.  

Gelendel 48 – 2260 Westerlo (Antwerpen) – Ligging – België
____________________________________________________________________
Gsm: 0474 67 19 42 info@frankyscardetailing.be –  BTW BE 0757.937.907  

©Franky’s Car Detailing  | Privacy policy | Algemene voorwaarden | Verzenden & Retour | Website by: Memento design