Interieur- en dieptereiniging

Wist u dat u ook bij Franky’s Car Detailing terechtkunt voor een grondige interieur- en dieptereiniging in Westerlo en omgeving van uw wagen? Het is de ideale behandeling om zelfs het vuil weg te krijgen dat diepgeworteld in de vezels zit. Uw auto zal er dan weer als nieuw uitzien.

Bij u thuis en op locatie

Bij zulke reinigingen kunnen zowel stof als leder aangepakt worden. Daarbij zal uw auto gestofzuigd worden, de ramen gezeemd, het dashboard gepoetst de kofferruimte gereinigd en kunt u ook kiezen voor de hemelreiniging van uw auto.

Ook auto’s met hondenhaar vormen geen enkel probleem, zij het dat hier wel een kleine meerkost aan verbonden is. Indien u wenst kunnen wij ook een volledige motorreiniging voor u uitvoeren. Interieur- en dieptereiniging kan trouwens zowel bij u thuis als op locatie.

Vraag naar onze prijzen

Contacteer Franky’s Car Detailing gerust voor alle prijzen van interieur- en dieptereiniging en voor de mogelijkheden. Als car detailer in Westerlo willen wij altijd voor het allerbeste resultaat gaan. Tevreden klanten zijn onze drijfveer.

Vrijblijvende offerte

ALS U GRAAG WILT WETEN HOEVEEL DE REINIGING
VAN UW WAGENONGEVEER ZAL KOSTEN, AARZEL DAN VOORAL NIET OM SNEL EEN GRATIS OFFERTE AAN TE VRAGEN.


Gelendel 48 – 2260 Westerlo (Antwerpen) – Ligging – België
____________________________________________________________________
Gsm: 0474 67 19 42 info@frankyscardetailing.be –  BTW BE 0757.937.907  

©Franky’s Car Detailing  | Privacy policy | Algemene voorwaarden | Verzenden & Retour | Website by: Memento design