Mobiele handwash voor particulieren en wagenparken

Met de mobiele handwash in Westerlo en omgeving kan Franky’s Car Detailing nu ook bij u ter plaatse komen voor een volledige handwas van uw wagen. Hierbij wordt er gezorgd voor een volledig krasvrije reiniging, zodat uw auto er weer als nieuw zal uitzien.

Alles volgens de regels van de kunst

Verder is ook een interieur- en dieptereiniging mogelijk. Het water kunnen wij zelf meebrengen indien nodig. Maar een watersluiting is natuurlijk altijd handig. Wel hebben wij sowieso een stroomaansluiting nodig. Zo kunnen we alles uitvoeren volgens de regels van de kunst.

 

U kunt daarbij kiezen voor een eenmalige of periodieke reiniging, afhankelijk van de keuze van de klant. De service die wij bieden, staat zowel open voor particulieren als voor wagenparken en showrooms. Wij komen aan huis in een straal van vijftien kilometer rond Westerlo.

Vraag gerust extra informatie

Wilt u graag nog wat extra informatie over de mobiele handwash die Franky’s Car Detailing voor u kan uitvoeren? Aarzel dan niet om snel contact op te nemen, zodat uw car detailer in Westerlo alles van naaldje tot draadje uit de doeken kunnen doen.

Vrijblijvende offerte

ALS U GRAAG WILT WETEN HOEVEEL DE REINIGING VAN UW WAGEN
ONGEVEER ZAL KOSTEN, AARZEL DAN VOORAL NIET OM SNEL EEN GRATIS
OFFERTE AAN TE VRAGEN.  

Gelendel 48 – 2260 Westerlo (Antwerpen) – Ligging – België
____________________________________________________________________
Gsm: 0474 67 19 42 info@frankyscardetailing.be –  BTW BE 0757.937.907  

©Franky’s Car Detailing  | Privacy policy | Algemene voorwaarden | Verzenden & Retour | Website by: Memento design